Tag: Македонија

Македонија има најголема смртност во затворите во Европа, ова е уште една причина зошто фати бегалка Груевски

Македонија има најголема смртност во затворите во Европа, ова е уште една причина зошто фати бегалка Груевски

Според извештајот за годишната кривична статистика на Советот на Европа за 2018 година, објавен денеска, Македонија го следи европскиот тренд ...

Страна 1 од 4 1 2 4

Актуелно

Избор на Уредник

Добредојде Назад!

Најави се со твојот акаунт подолу

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.