Почетна / Face of the Week

Face of the Week

Интервју со Јован Илиески – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се претставил Јован Илиески пред нашата читателска публика, кој е Јован – кратко CV? Јован не би се дефинирал. Јас не знам и никогаш не сум знаел да направам CV, а и тешко дека ќе можам да се ставам во неколку реченици. Човек сум, со …

Повеќе »

Интервју со Христијан Рангелов – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се претставил Христијан Рангелов пред нашата читателска публика, кој е Христијан – кратко CV? Имам 22 години, студирам маркетинг на економскиот факултет и соработувам со модната агенција Моделс Ин. Опседнат со фитнесот а и обожавам да прочитам некоја добра книга. Во период кога социјалните мрежи …

Повеќе »

Интервју со Мери Акиевска – Face of the Week

Здраво Мери, благодарност за одвоеното време. За почеток како ти би се претставила пред нашата читателска публика, која е Мери? Јас сум Мери Акиевска, имам 21 година. Моето родно место е Крива Паланка , но веќе 7 години живеам во Скопје. Тука завршив образование и го започнав животот во спортскиот …

Повеќе »

Интервју со Филип Манџуковски – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се претставил Филип Манџуковски пред нашата читателска публика, кој е Филип – кратко CV? Здраво на сите. Јас сум Филип Манџуковски имам 19 години, веќе подолго време се занимавам со манекенство во Modelsin под раководство на Алек Наумовски. Јас сум од Скопје поточно општина Чучер-Сандево, …

Повеќе »

Интервју со Викторија Варадинова – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишала Викторија Варадинова пред нашата читателска публика, која е Викторија – кратко CV? Пред се Здраво на сите и благодарам за ова интервју. Јас сум Викторија Варадинова 18-годишна девојка која веќе 7-8 години се занимава со кикбокс, воедно и студент на факултетот за Физичко …

Повеќе »

Интервју со Дамјан Стоименовски – Face of the Week

Ајде пред самиот почеток, кратко како би се опишал Дамјан Стоименовски пред нашата читателска публика, кој е Дамјан – кратко CV? Јас сум Дамјан Стоименовски од М.Каменица, учам во Скопје во СЕПУГС “ Васил Антевски Дрен” и имам 19 години. Уште од мал почнав да се занимавам со глума и …

Повеќе »

Интервју со Петар Костовски – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал Петар Костовски пред нашата читателска публика, кој е Петар – кратко CV? Петар Костовски е млада позитивна личност, упорна и целосно посветена на своите зацртани цели, вљубен во пинг понгот со желба за кариера надвор од РМ. Петар сака да се дружи, комуницира …

Повеќе »

Интервју со “Nickarth” – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал “Nickarth” пред нашата читателска публика, кој е “Nickarth” – кратко CV? Здраво Аперкат,first of all, мое е задоволството што сум дел од вашата рубрика. Nickarth настана сосема случајно, всушност пред две години барав авторско име кое би било уникатно и воочливо,еден збор што …

Повеќе »

Интервју со Симеон Коруноски – Face of the Week

Во рубриката Face of the Week разговараме со Симеон Коруноски, млад и амбициозен пејач со огромен потенцијал, познат по неговиот нeодолив глас и шарм. Ви ветуваме интересен разговор, “урнебесни” одговори и фотосесија која остава без здив. Пред самиот почеток, како би се опишал Симеон Корунски пред нашата читателска публика, кој …

Повеќе »

Интервју со Владимир Тодоровски – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал Владимир Тодоровски пред нашата читателска публика, кој е Владимир – кратко CV? Јас би се опишал како 19 годишник, полн со енергија и идеи кој има интерес во уметничката култура особено во танцот и глумата.  Денес социјалните мрежи се особено актуелни, што најчесто …

Повеќе »