Почетна / Мултимедија / Видеа / Што се случува кога ќе пропадне под во маркет?

Што се случува кога ќе пропадне под во маркет?

Во Санкт Петербург во еден маркет ненадејно пропадна подот, она што ќе се случи ќе ве шокира.

За admin

Можеби Ќе ви се допадне

Поплава во СЈО, уништени доказни материјали? (ВИДЕО)

Се’ во животот си има свој век на траење, па така и СЈО! Во поплава …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *