Почетна / Мултимедија / Видеа / Пријателите од подводниот свет

Пријателите од подводниот свет

Секој човек е специфичен и уникатен на свој начин но и животните знаат да бидат уникатни, специфични па и дури пријателски расположени кон човекот.

За admin

Можеби Ќе ви се допадне

Поплава во СЈО, уништени доказни материјали? (ВИДЕО)

Се’ во животот си има свој век на траење, па така и СЈО! Во поплава …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *