Почетна / Настани на денот / Локално / Иван Јорданов: Кадија те тужи – кадија те суди

Иван Јорданов: Кадија те тужи – кадија те суди

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Иван Јорданов, повика на оговорност и разрешување на хорор сторијата во штипската Клиничка болница.


Во продолжение погледнете ја целосната пресконференција на Иван Јорданов:

https://www.facebook.com/1786008074782827/posts/3739175162799432/

За Стефан Колевски

Можеби Ќе ви се допадне

Светска банка: Беда и сормаштија, пад на македонската економија од 4,1 %

Светската банка не е загрижена за зголемувањето на јавниот долг во земјата. Иако велат, тој …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *