Почетна / Забава / Еве кога продолжуваат снимањата на „Ѕвездите на Гранд“

Еве кога продолжуваат снимањата на „Ѕвездите на Гранд“

Поради вонредната состојба во Србија беа откажени снимањата на регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“.

Тогаш, „Гранд“ се огласи истакнувајќи дека не знаат точно кога ќе продолжат со снимањата и доколку не се подобри ситуација тие ќе продолжат со снимањата во септември.

Но, бидејќи ситуацијата оди на подобро и денес се укинува вонредната состојба во Србија, „Ѕвездите на Гранд“ продложуваат да се снимаат во мај, а првата епизода ќе се емитува овој месец на 23-ти.

Како што пишува на Инстаграм профилот на „Ѕвездите на Гранд“, прво ќе снимаат кандидатите од Србија, а потоа натрпеварувачите од другите држави.

За Стефан Колевски

Можеби Ќе ви се допадне

Марковски: Медицината во светот е уништена, докторите кривично ќе одговараат за ваквиот начин на лекување

Вело Марковски предизвика интерес во Балканот и Европа. Тој овој пат гостуваше на српска телевизија …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *