Последни новости

Иван Јорданов: Кадија те тужи – кадија те суди

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Иван Јорданов, повика на оговорност и разрешување на хорор сторијата во штипската Клиничка болница. Во продолжение погледнете ја целосната пресконференција на Иван Јорданов: https://www.facebook.com/1786008074782827/posts/3739175162799432/

Повеќе »

Михаела до Ален Ѓорѓиев: Колку пропусти се нормални, кажете бројка да престанам да бројам

Михаела е еден од многуте сведоци за хоророт во штипската Клиничка болница. Откако нејзината мајка почина поради недостаток на кислородна боца и немарност на лекарите, морбидната сторија Михаела ја продолжува и денес. За трагедијата да биде поголема, пропустите на директорот Ален и неговиот тим немаат крај. Еве што изјави Михаела …

Повеќе »

Јорданов предупреди, но хоророт во Штип се случи!

Во емисијата на ТВ Алфа – “Заспиј ако можеш”, пратеникот Иван Јорданов во неколку наврати потенцираше и апелираше дека штипската Клиничка болница нема никакви услови за Ковид центар, а ниту пак соодветна опрема која ќе биде во служба на хоспитализираните пациенти. Овој негов апел не допре до службите и одговорните, …

Повеќе »